Canalul Cama

Centrul de agrement Canal Cama, este cea mai nouă și căutată formă de agrement din municipiul Giurgiu.

Începând cu data de 1 mai și până la data de 1 octombrie, giurgiuvenii și nu numai se pot bucura de plimbări cu barca și hidrobicicleta pe apele canalului Cama.

Programul de funcționare este:

Luni: 12:00 – 20:00

Marți – Duminică: 10:00 – 20:00

Așa cum a fost stabilit prin regulamentul aprobat de consiliul local, prețul este de doar 5 lei/oră pentru plimbarea cu hidrobicicleta și de 7 lei/oră pentru plimbarea cu barca.

Centrul oferă oaspeților săi doza de liniște și relaxare de care au nevoie și nu este doar opțiunea localnicilor, aici vin anual foarte mulți turiști, fiind localizat în imediata apropiere a cetății lui Mircea cel Bătrân, dar și a altor obiective turistice cum ar fi Podul Bizetz, Parcul Grădinii Alei și Biserica Sfântul Nicolae.

O plimbare cu barca sau hidrobicicleta este o ocazie excelentă de petrecere a timpului liber, și se va afla tot timpul în topul preferințelor oamenilor din întreaga lume. Plimbările cu hidrobicicleta, reprezintă și o modalitate de a face sport, pedalatul fiind prima opțiune a vizitatorilor.

Vizitatorilor li se asigură vesta de salvare și la dispoziția acestora se află peronal specializat, gata să intervină în situații nedorite. De asemenea este lansat la apă și un ski-jet necesar eventualelor acțiuni de salvare.

Centrul are o experiență de 2 ani și a fost gazda mai multor evenimente cum are fi 1 iunie, ziua Dunării, Descoperă Rowmania, etc.

Angajații Centrului de Agrement Canal Cama vă așteaptă la clipe de relaxare și plimbări cu ambarcațiunile din dotare.

Nu exista nici un produs dupa acest criteriu